Concordia overtuigt in het OLT

Gepost in Nieuws

OLT Concordia LT 15 9 19 20Het was een prachtige middag op 16 september 2019 afgelopen zondag in het Gorsselse Openlucht­theater.
OLT Concordia LT 15 9 19 21Het was zo’n middag waarop alles klopt: de ambiance, de zon en de heerlijke temperatuur, het theater dat er weldadig bij ligt en je bij binnenkomst als het ware omarmt. En dan ook nog 48 muzikanten van muziek­vereniging Concordia die een prima optreden verzorgden. Pianist Tim van Buitenen was voor deze gelegenheid aan Concordia toegevoegd en dat was een verrijking. 
OLT Concordia LT 15 9 19 47Foto's Louise TietgeDirigent Stefan Blaak stuurde het orkest voorbeeldig aan, Bolina Aalderink en Appie Vriezekolk namen het vocale gedeelte voor hun rekening. De vele toeschouwers genoten, de kwaliteit van het gebrachte was hoog. Onder andere ‘Vlieg met me mee, Samen­zijn, Het dorp, I am I said, You don’t bring me flowers en Sweet Caroline’ kwamen voorbij. Het orkest speelde een medley van nummers van Queen, kortom er klonk voor ieder wat wils. 

Dit was het laatste optreden van het seizoen in het Openluchttheater. De winterslaap nadert, maar er wordt al druk gewerkt aan het programma voor 2020. 
En dat allemaal dankzij de vele vrijwilligers die het mogelijk maken om het theater te laten draaien. 
  

  
Gorssel, 16 september 2019

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail