Ontspannen in conditie blijven?

Gepost in Nieuws

Zoekt u een ontspannen manier om in conditie te blijven? Heeft u een zittend beroep of zit u veel in de auto en wilt u toch in conditie blijven? Dan zijn de lessen Hatha Yoga die Karin Hibma van ‘In voor Yoga’ geeft misschien iets voor u.

InVoorYoga JTEFoto kleinKarin Hibma van In voor YogaKarin: “De lessen Hatha Yoga zijn een fijne manier om te ontspannen en geschikt voor mensen met nek-, schouder- en rugklachten. Je traint alle spiergroepen in de les en werkt aan je conditie. We eindigen de lessen met een ontspannings­oefening.”

Hatha Yoga is geschikt voor iedereen ongeacht leeftijd en conditie. Ervaring is niet nodig; iedere deelnemer beoefent yoga binnen zijn of haar eigen mogelijk­heden en grenzen.

In voor yoga wordt gegeven in De Brink, het bijgebouw van de kerk aan de Hoofdstraat 27 in Gorssel op:

Maandagavond: 19.30-20.30 en 20.45-21.45 uur
Woensdag overdag: 8.45-9.45 uur
Woensdagavond: 19.30-20.30 en 20.45-21.45 uur

Karin Hibma is een ervaren yogadocent, opgeleid aan de Saswitha Opleiding voor Yoga (HBO) en is lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland. Ze geeft duidelijk instructie door mee te doen tijdens de les, waardoor je je nog makkelijker kunt ontspannen en kunt ervaren dat bewegen je vitaler maakt. Aanmelden kan via de website www.invooryoga.nl en je kunt ook bellen naar 06-30562031.
 

Gorssel, 17 september 2019

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail