‘Dankjeweltaart’ voor Zo en Nu

Gepost in Nieuws

Zo en Nu, lunchroom, ijssalon en kunstwinkel in Gorssel, heeft op 31 oktober 2019 een ‘EER (Entrepreneurial Region) Dankjewel­taart‘ ontvangen uit handen van de gemeente Lochem en de provincie Gelderland. Met het uitreiken van de taart willen gemeente en provincie ondernemers bedanken voor hun bijzondere bij­drage aan de Gelderse economie.

Bijzonder concept
ZoenNUTaart 1 kleinWethouder Eric-Jan de Haan spreekt het team van Zo en Nu toeHet goed lopende Zo en Nu in de kern Gorssel heeft een bijzonder concept. Het is een aantrekkelijke horeca­gelegenheid waar bezoekers kunnen genieten van duur­zame producten. Veel medewerkers van Zo en Nu zijn cliënt van Zozijn. Bezoekers worden er prettig geholpen door gemotiveerde mede­werkers die opbloeien door het leuke werk dat zij doen. 

Dankjewel Tour
ZoenNuTaart 3 kleinRein Dijkstra snijdt de taart aanHet bezoek aan Zo en Nu is onderdeel van de zogenoemde Dankjewel Tour gedurende het jaar 2019. De Dankjewel Tour is een van de activiteiten in Gelder­land rondom de Entrepreneurial Region Award 2019. Gelderland mag zich in 2019 namelijk de meest ondernemende regio van Europa noemen. Die eer deelt de provincie met de Regio Asturië in Spanje en Thessalië in Griekenland. 
ZoenNUTaart 2 kleinDe wethouder in een onderonsje met een van de medewerkers van Zo en NuElke week bezoekt een Gelderse gemeente samen met de provincie een bedrijf om de onder­nemer die de provincie helpt verduur­zamen en groeien te bedanken. In de gemeente Lochem viel de eer dus te beurt aan Zo en Nu in Gorssel. 
Rein Dijkstra en medewerkers genoten glunderend van hun taart!


Redactie Gorssel.nl
1 november 2019

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail