Werkzaamheden grondwal Quatre Bras

Gepost in Nieuws

Zoals bekend zorgen de strenge stikstofregels voor uitstel van de aanpassingen aan de kruis­­punten Quatre Bras en Scheuter­dijk aan de N348 tussen Gorssel en Eefde. De verwachting is dat de werkzaamheden aan de kruispunten pas in 2020 kunnen worden uitgevoerd. Vooruitlopend op de nieuwe planning worden al wel voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd aan het kruis­punt bij Quatre Bras.
Tussen 18 november en 6 december wordt in opdracht van de provincie een nieuwe grond­wal aangebracht bij de afslag N348/Flierderweg, ter hoogte van het huis Quatre Bras (Zutphenseweg 25).
De Flierderweg wordt afgesloten voor alle verkeer.

Nieuwe grondwal
FlierderwegOmleiding kleinDe bestaande grondwal wordt weggehaald en er wordt een nieuwe grondwal aangebracht net achter de bestaande wal. De bestaande grond­wal wordt ontgraven, er wordt een keer­wand aangebracht en de grond achter deze wand wordt opgehoogd om een nieuwe grond­wal te maken. De grond van de bestaande wal wordt hergebruikt in de nieuwe wal.

Omleiding
Om de werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren wordt de Flierderweg vanaf de N348 tot aan de sport­velden afgesloten. Het fietspad langs de N348 blijft vrij. 
Fietsers met bestemming Flierderweg worden omgeleid via de Markeweg. Aanwonenden, sport­velden en tennis­complex zijn voor gemotoriseerd verkeer bereik­baar via de kern Gorssel, Kamper­weg, Lindeboom­weg en het oostelijk gedeelte van de Flierderweg. 
Bijgaande door de aannemer verstrekte kaart geeft de (wat ingewikkelde) omleiding weer voor fiets- en gemotoriseerd verkeer vanaf de N348. 
Voor vragen is de aannemer bereikbaar:
projectleider André Sprukkelhorst, via e-mail: , tel.: 06-51518861.


Gorssel, 7 november 2019

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail