No Romeo’s bekent kleur

Gepost in Nieuws

Dames vocalgroup uit Gorssel geeft zondag 17 november 2019 twee concerten in de kerk in Gorssel. Na een succesvol jaar met optredens in heel Nederland zullen de dames tijdens deze thuis­wedstrijd nog even flink uit­pakken. En kleur bekennen, van grijze muizen, tot kleurrijke diva’s en alles ertussenin, waarbij de kerk wordt omgetoverd tot een kleurrijk atelier.

Hoogtepunt
NoRomeosKerstOndanks alle optredens door heel Neder­land zien de dames het jaarlijkse (dubbel)concert in Gorssel als het hoogte­punt van het jaar. Ook deze keer zullen zij weer een divers repertoire laten horen, dus iedereen komt aan zijn of haar trekken. Van Middel­eeuws tot de nieuwste pop-song, a capella, met piano­begeleiding en een portie percussie. “Wij laten onszelf niet tegen­­houden en proberen alles uit, zolang we maar lekkere klanken en ritmes kunnen maken. Bezoekers zullen zich geen moment vervelen en zullen vol energie en inspiratie de kerk weer verlaten.” De close harmony group experimenteert en maakt nieuwsgierig naar wat komen gaat.

Kleur
De titel van de show is 'No Romeo's bekent kleur'. Het koor gaat op zoek naar haar unieke palet, waarin iedereen er mag zijn met haar eigen kleur. Voor deze gelegenheid zal de kerk worden omgedoopt tot een waar atelier, waar schilderes Astrid Bakkum uit Lochem zich zal uitleven. Er zal naast veel te horen dus ook heel veel te zien zijn. Na afloop is er een hapje en een drankje om er een complete middag of avond uit van te maken.

Veel succes
No Romeo's heeft een mooi jaar achter de rug. Zo zongen ze onlangs op de verwendag voor (ex) borstkankerpatiënten in het Deventer ziekenhuis. Ze deden mee in het theater­project 'Hemels Verlangen' van de vrouwen van Bet in Diepenveen en gaven een heerlijk concert in Midden­beemster. Er staat ook weer veel op de planning. Bijvoorbeeld een optreden samen met het Lochems mannen­koor en deelname aan de 'olympische spelen' voor koren, de World Choir Games.
Dirigent van No Romeo’s is Juliette Dumoré.

Reserveren
Er is een middag­voorstelling, om 16.00 uur, en een avond­voorstelling die om 20.00 uur begint. Voor beide concerten zijn nog kaarten verkrijgbaar. Deze zijn in de voor­verkoop via de website (zie link hieronder) te bestellen en kosten dan € 12,50 voor volwassenen en € 10,- voor kinderen. Aan de deur geldt een toeslag van € 2,50. Een hapje en drankje na afloop zijn bij de prijs inbegrepen.
  


Video: No Romeo's op 9 februari 2019 tijdens het BALK Korenfestival in Ulft 

  
Gorssel, 9 november 2019

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail