Optreden Harmonie Bigband 'The Project' zeer geslaagd

Gepost in Nieuws

Zondagochtend ging het dak van de volle Ontmoetings­kerk in Eefde er nog net niet af… Het debuut van ‘The Project’ mocht er zijn: een daverend applaus van het dankbare publiek was de beloning van een spetterend, swingend en relaxed koffieconcert.

Harmonie bg band 10 11 19Swingend optreden van het Bigband project van de Harmonie in de OntmoetingskerkHet concert werd uitgevoerd na de kerk­dienst. Fijn dat dat kan in deze tijd, al was het toch even spannend hoe het zou vallen. Een Bigband-geluid in deze kerk… ? Maar het ijs was eigenlijk direct al gebroken. Onder de bezielende, enthousiaste leiding van dirigent Harry ten Brinke en met de prima bezetting waren de eerste noten meteen raak. Het geluid kwam prima tot zijn recht in die mooie akoestiek en de muzikanten lieten horen wat ze opgebouwd hadden in vijf repetities. Beroemde namen uit de muziek­wereld werd eer aan gedaan. Solo’s en swingend samenspel wisselden elkaar in harmonie af. De tussentijdse reacties en staande ovaties van het publiek waren alles­zeggend. De Harmonie heeft er weer een ‘smaak’ bij in haar assortiment, wat een luxe!

Dat smaakt dus naar meer! “We zullen zien waar en hoe, maar het is mooi om te zien hoe passie en enthousiasme allerlei mensen, van binnen en buiten de vereniging, met elkaar verbindt en energie geeft” aldus de Harmonie. “Precies de missie die De Harmonie voor ogen heeft. Kortom, een concert om met blijdschap en voldoening op terug te kijken.”


Gorssel, 11 november 2019

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail