'Gorssel Helpt' Stichting Cynthia

Gepost in Nieuws

Onder de naam ‘Gorssel Helpt’ wordt een benefiet­concert georganiseerd waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de Stichting Cynthia. Op zaterdag 18 januari 2020 zullen diverse bands en artiesten belangeloos optreden voor dit goede doel.

MS
CynthiaCynthia Holtkuile lijdt aan MS en is volgens de artsen uitbehandeld. Het enige dat deze zenuw­slopende ziekte nog kan stoppen is een stamcel­transplantatie. In Nederland is deze behandeling niet mogelijk, in Mexico wel. Met dit concert wordt beoogd dat inwoners van Gorssel en omgeving een vuist maken om het mogelijk te maken dat Cynthia wordt geholpen.

Trefpunt
Swing Cooperation en DOP 2019Swing Cooperation Het bestuur van ‘t Trefpunt biedt gratis accommodatie aan voor een grote Gorsselse Avond op zaterdag 18 januari 2020. Zet deze datum vast in uw agenda, want er hebben al veel musici toegezegd hun steentje kosteloos te zullen bijdragen!

Popkoor Swing Cooperation treedt op, Richard Hekkert komt zingen, De Deventer Dweilers geven acte de présence, Yanaika Jansen, Marja Peters, Fernando Manca en meer Gorsselse artiesten komen het podium op. Fantastisch toch? Een klein orkest bestaande uit Ad van Oorschot, Arnold ter Schegget en Henk Veenendaal zorgt voor de begeleiding en achtergrondmuziek, de avond wordt gepresenteerd door Erik Bötzel.

Kaartjes gaan in de voorverkoop € 10 kosten. De organisatie rekent erop dat veel mensen uit Gorssel en omstreken zullen komen.
Meer informatie over de verkoop en het definitieve programma worden later bekend gemaakt.

Wilt u meer weten over Stichting Cynthia, een geldbedrag doneren of meer informatie over de acties die georganiseerd worden om de stamcel­transplantatie mogelijk te maken? Bezoek dan de website www.stichtingcynthia.nl

 
Gorssel, 11 december 2019

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail