Schilderijen van Jos Vogels in hal Trefpunt

Gepost in Nieuws

Half november werd het weer tijd om nieuwe schilderijen in de hal van ’t Trefpunt te hangen. Deze keer is gekozen voor werk van de Lochemse kunstenaar Jos Vogels. Het is daar tot medio januari volgend jaar te zien.

Tref JosVogels 13 11 19 1Al sinds een jaar of negen worden in de hal van het Gorsselse Trefpunt wisselende tentoon­stellingen verzorgd van schil­derijen van verdien­stelijke amateur­schilders, grafische kunst, foto­werk en dergelijke. Ook werk van professionals is hier van tijd tot tijd te vinden. Verant­woordelijk voor de exposities zijn Elly Kunst en Hans Terwisscha van Scheltinga. Elly kende Jos Vogels nog van vroeger uit Sassen­heim, en een afspraak om zijn werk bij ’t Trefpunt te exposeren was dus snel gemaakt.

Tref JosVogels 13 11 19 3Klik op een afbeelding voor meer foto'sHet tentoon­gestelde werk van Jos bestaat uit twee duidelijk verschillende delen. Aan de ene kant van de hal hangen realistische schilderijen; voornamelijk fijn geschilderde stillevens. Aan de andere kant als contrast, werk dat een ‘link’ heeft met de bekende kunstschilder Piet Mondriaan. Soms als zodanig herkenbaar, soms ook niet.

Jos Vogels begon pas in 2006 met schilderen. Hij begon met stillevens en nam veel les, onder meer bij ‘Art Partout’ in Deventer. Zo ging hij via landschappen naar zijn Mondriaan-achtige werk. Alles in olieverf, een enkele uitzondering daar­gelaten. Bijna alle schilderijen zijn te koop; mocht u belangstelling hebben kunt u contact opnemen op of bellen naar 06 53188703.

Mocht u zèlf werkstukken maken die eventueel geschikt zijn voor expositie of kent u zo iemand, neem dan contact op met ’t Trefpunt via telefoon 0575-493576 of e-mail naar Er wordt altijd gezocht naar nieuwe kunst!


Gorssel, 15 november 2019

  

aa

bb

cc

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail