Cadeautjesmarkt in De Borkel geslaagd

Gepost in Nieuws

Op zondag 10 november 2019 organiseerde De Borkel een cadeautjesmarkt. Het was een hele gezellige drukte. Veel bezoekers kwamen een kijkje nemen. Naast de leuke artikelen in kers­tsfeer werd ook de inwendige mens niet vergeten. De oliebollen waren allenmaal uitverkocht aan het einde van de middag. Maar ook bij de enveloppenl­oterij was het de hele middag dringen. Alle prijzen waren beschikbaar gesteld door Gorsselse ondernemers.
CadeausBorkel1 kleinKerstballen raden tijdens de cadeautjesmarkt: er zaten er 70 in de vaasEr werd een gokje gewaagd bij het ‘kerst­ballen raden’. In de vaas zaten 70 kerstballen. Ook de bloemstukjes, de kniepertjes en de koffie met versgebakken taart gingen vlot van de hand. 
Wilma van Gerrevink, medewerker Activiteiten en Welzijn van De Borkel: “We kijken terug op een hele gezellige middag met een mooie opbrengst van € 1350,-. Dit bedrag komt geheel ten goede aan de activiteiten voor onze bewoners, en we danken alle onder­nemers in Gorssel die ons geweldig hebben voorzien van prachtige prijzen!”


Gorssel, 15 november 2019

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail