Pubquiz VV Gorssel kreeg een succesvol vervolg

Gepost in Nieuws

Na het succes van de ‘1e VV Gorssel Pubquiz’ was het eigenlijk wel logisch dat er een ‘2e’ zou komen. Afgelopen vrijdag was het daarom weer zover bij de geelzwarten aan de Markeweg. Het door de families Wouterse, Hammers en Koster georganiseerde clubfeestje trok zelfs nog meer deelnemers dan vorig jaar. 71 deelnemers braken zich het hoofd over foto's met hekken in Gorssel, de Daltons uit Lucky Luke, Sylvie Meis ‘Wake up Sylvie wake up’, ontbrekende namen op het Aap-Noot-Mies leesplankje en Chicolama van de Fabeltjeskrant. Kortom, alles wat we gewild of ongewild wel eens langs hebben zien komen in ons leven werd nu in de vorm van een vraag en doorgaans vergezeld van een biertje, wijntje of frisje aan de deelnemers voorgelegd.

Knalleballekes
VVGorssel KnalleballekesDe Knalleballekes: Gerry, Marjolein, Anouk en AnkeHet leek er even op dat de The Champions (de winnaars van de 1e eerste editie) ook deze editie op hun naam zouden schrijven maar in de laatste ronde werden ze toch nog voorbijgestreefd door de dames-alliantie van de Knalleballekes en door Tietzat. Uiteindelijk scoorden de Knalleballekes net wat beter. Gerry, Marjolein, Anoek en Anke mogen in januari 2020 hun prijs, een dinerbon, bij Het Bosrestaurant Joppe (15 januari gaan ze weer open!) verzilveren. Houtbedrijf Foreco uit Dalfsen was de quiz behulpzaam met de administratieve ondersteuning en dankzij Eetcafé De Hoek waren er voldoende statafels.

Volgend jaar weer
Weet je veel van Maja de Bij, de vijf laatste minister-presidenten van Nederland en Amerikaanse staten die met een C beginnen? Houd dan de volgende editie in de gaten!
 

Gorssel, 17 november 2019

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail