No Romeo’s: ‘Raak, eerlijk en ontroerend’

Gepost in Nieuws

De twee optredens van dames vocalgroup No Romeo’s zondag 17 november j.l. in de Gorsselse kerk waren een groot succes. Het concert van 16 uur was helemaal uitverkocht met een ontzettend enthousiast publiek. Zelfs het balkon was gevuld! Bij het avond concert was de benedenzaal mooi gevuld. Knus en gezellig.

NoRomeos17 11 19 1Het concert speelde zich af in het nagebouwde atelier van kunstenares Astrid Bakkum van 'Atelier met stip' uit Lochem. Astrid heeft tijdens de concerten geschilderd en aan het einde van de show werd haar doek getoond en geveild. Met de opbrengst wil No Romeo’s meer concerten voor goede doelen kunnen geven. Het koor ging op zoek naar haar eigen kleur. Dat werd knalroze (opvallend, 150% inzet), groen (samen­werker, mensen­mens) en donkerblauw (standvastig, diepzinnig). Hiervoor kregen zij eerder al kleuradvies van Christi Houwers uit Markelo.

NoRomeos17 11 19 2Er werd met volle overtuiging en over­gave gezongen. Het repertoire was een mooie mix van modern tot middel­eeuws. Het nummer 'Something inside so strong' werd krachtig mee­gezongen in de zaal. Er was een prachtige solo 'Als de liefde niet bestond' en een heerlijke gospel 'Total praise'. Alles natuurlijk weer onder bezielende leiding van Juliette Dumoré.

Het publiek sprak na afloop van “raak, eerlijk en ontroerend”. Of zoals het koor het zelf omschreef: “De vele individuele kwaliteiten van de koorleden, de inzet zowel voor tijdens als na het optreden, maakt dat we ons enorm verbonden voelen met elkaar en dat dragen we weer uit naar het publiek. Onze liefde voor samenzang werd goed gevoeld zondag. Wij hopen op nog vele mooie concerten in Gorssel!”

 

Gorssel, 20 november 2019

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail