Te huur: Meidoornstraat 15

Gepost in Nieuws

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huur­sector aan. Het actuele aanbod betreft een eengezins­woning aan de Meidoornstraat 15. Er geldt voorrang voor dorps­binding.

Eengezinswoning
Meidoornstraat 15 kleinMeidoornstraat 15, GorsselDe woning aan de Meidoornstraat 15 in Gorssel is een eengezins(eind)woning met drie slaap­kamers. De totale huurprijs bedraagt € 576,40 per maand. 
Op de woning kan gereageerd worden via Woonkeus Stedendriehoek (directe link). De reactie­termijn loopt tot en met 28 november 2019. Inwoners van Gorssel hebben voorrang bij toe­wijzing.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apel­doorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huur­woning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Steden­driehoek. Het actuele aanbod wordt, in het geval van Gorssel, ook vermeld op de website van IJsseldal Wonen, maar via de web­site van Woonkeus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woning­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woning­aanbod reageren, maar er worden wel verschillende voorwaarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail