Veel enthousiasme voor ‘Gorssel Helpt Cynthia’

Gepost in Nieuws

De aankondiging van een groot benefiet­concert op zaterdag 18 januari 2020 om geld op te halen voor een stamcel­transplantatie voor Cynthia Holtkuile heeft veel positieve reacties opgeleverd. Diverse artiesten en muziek­groepen hebben zich gemeld om belangeloos mee te doen. De voor­verkoop van tickets start 1 december a.s.

Gorssel Helpt
CynthiaHet concert heeft als thema ‘Gorssel Helpt’ (niet geheel toevallig lijkend op ‘Gorssel Huilt’). Het Benefiet Comité dat de avond organiseert bestaat uit Leon Salimans, Jeroen Holtkuile, Erik Bötzel en Henk Veenendaal. Ook veel andere vrijwilligers dragen hun steentje bij. Leon Salimans, huisarts van Cynthia is de vlaggendrager van de actie, Henk Veenendaal regelt het artistieke deel met de artiesten, Erik Bötzel gaat over de organisatie met veel vrijwilligers van de zaal en de bar, Jeroen Holtkuile regelt entreekaarten, posters en publiciteit.
Cynthia Benefiet posterZij spannen zich in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Stichting Cynthia waarmee Cynthia Holtkuile een stamcel­transplantatie kan krijgen om de ziekte MS waaraan zij lijdt te stoppen. Die behandeling is in Nederland niet mogelijk, en zal Cynthia daarom in Mexico krijgen.

Vele optredens
Het comité is enthousiast over de vele reacties: “Hoe positief is de respons die we kregen en krijgen op de aankondiging van onze benefiet­avond op 18 januari. Tot nu toe hebben de bands en artiesten zich gemeld om op te treden: Richard Hekkert, De Deventer Dweilers, Shantykoor ‘Op Koers’, Swing Cooperation, The Neighbour Sisters, Rutger Oldenhuis, Marja Peters, Egbert Stormink, Yanaika Janssen, Fernando Manca. Henk Kooi komt er speciaal voor over uit Texel en we denken dat er nog meer optredens bij zullen komen." De Gorssel Helpt Band zorgt voor muzikale begeleiding. Dat zijn Ad van Oorschot op bas­gitaar, Arnold ter Schegget slag- en solo­gitaar, Nico van Riessen drums en Henk Veenendaal toetsen.

Voorverkoop
Het concert wordt gehouden in ’t Trefpunt dat voor dit doel gratis ter beschikking is gesteld.
De voorverkoop van de entree­kaartjes gaat op 1 december 2019 van start. Voorverkoopadressen zijn Bechtle, Trefpunt en Eetcafé De Hoek in Gorssel en Het Hart in Eefde.

Tot slot een laatste oproep van het benefiet­­comité: “Vraag iedereen in je omgeving om op 18 januari naar het Trefpunt te komen, wij kunnen met zijn allen zorgen voor de ‘laatste loodjes’. Kijk ook op de website van de Stichting Cynthia wat er allemaal gaande is. Al die acties en sponsoren geven zoveel positief gevoel. ”
 

 
Gorssel, 25 november 2019

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail