Herdertjestocht 2019: #heblief

Gepost in Nieuws

Ook in 2019 begint de kerstvakantie in Gorssel weer met de traditionele Herdertjes­tocht, georganiseerd door de Protestante Gemeente Gorssel/Epse. De sfeervolle tocht is dit jaar op zondag­avond 22 december. Iedereen die het kerstverhaal op een bijzondere manier wil beleven en mee­maken is welkom.

#heblief
Herders2018 2 kleinFoto's Herdertjestocht 2018 (foto's Simke Kamphorst)Het thema dit jaar is: #heblief. Heb elkaar lief, steek een ster aan voor degene die je lief vindt, die je mist, die het nodig heeft of die er niet meer is. Liefde staat ook in de Bijbel, wel 264 keer. Er zijn knuffel­engelen en een knuffel voor iedereen. 

Lichtjes, muziek, toneel en show
Herders2018 kleinTraditiegetrouw is de route weer verlicht met 1000 lichtjes en komt u onderweg allerlei figuren tegen die u letterlijk en figuurlijk zullen aan­spreken, natuurlijk omlijst met veel muziek. Dit jaar wordt een verrassende route gelopen. 
De route begint en eindigt als altijd bij de kerk en ook traditie­getrouw vind u Jozef en Maria, mét het kindje Jezus, onder de toren van de kerk. Na afloop staat er warme chocolade­melk met kerst­krans in de kerk klaar en kunt u daar genieten van de muziek van de “Boundless Brassband”. 
De start is tussen 18.45 uur en 19.30 uur vanaf de toren van de kerk in Gorssel.


Gorssel, 4 december 2019

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail