Ook dit jaar weer oliebollen van VV Gorssel

Gepost in Nieuws

Vorig jaar is de oliebollenactie van de VV Gorssel zeer succesvol geweest. Omdat daarmee een traditie is geboren volgt er ook dit jaar weer een spetterende oliebollenactie op oudejaarsdag.

VVoliebollen1De overheerlijke oliebollen van bakkers­kwaliteit met krenten én rozijnen worden ook dit jaar weer op oudejaarsdag in de kleedkamers van de voetbal­vereniging gebakken. Bestelde oliebollen kunnen die dag vanaf 11 uur worden opgehaald in de kantine van de VV Gorssel. De koffie staat dan klaar en het wordt vast heel gezellig. Als u dat bij het bestellen aangeeft, kunnen de bollen ook tegen een kleine vergoeding worden thuis­gebracht.

VVoliebollen3De bewoners van de Borkel kunnen ook dit jaar weer rekenen op een zoete traktatie bij de koffie op oudjaar. Vorig jaar waren de reacties zo positief, dat ook dit jaar weer enkele jeugdspelers met begeleiders oliebollen gaan uitdelen in de Borkel. 

De teams onder 15 jaar zullen vanaf 7 december met de bestellijsten langs de deur gaan en de bestellingen opnemen. Op deze manier weet VV Gorssel hoeveel oliebollen er moeten worden gebakken en of de oliebollen opgehaald of thuis moeten worden gebracht. Is er niemand aan de deur en mocht u oliebollen willen bestellen, dan kunt u uw bestelling doorgeven op telefoon­­nummer 06-44557776 of  via deze link. Uiteraard kunt u ook op oudejaarsdag vanaf 11.00 uur gewoon gezellig langskomen bij de kantine.

De bakkers rekenen op ieders mede­werking en verwachten hoge verkoop­cijfers. Voor het team dat de meeste oliebollen verkoopt én voor de individuele verkoper die de meeste oliebollen verkoopt zijn mooie en leuke prijzen beschikbaar.

Het voorbereidings-, bak-, inpak- en verkoopteam heeft er alweer flink zin in. Dus zet ze graag aan het werk!
  

Gorssel, 7 december 2019

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail