Gorssel bedankt Joke Lubberdink tijdens afscheidsreceptie

Gepost in Nieuws

Vrijdag de dertiende. Het werd voor Joke Lubberdink een dag om nooit te vergeten. Een perfect, door haar collega’s van Fysiotherapie Den Oldenhof, georganiseerde afscheidsreceptie.

Joke receptie 4 klein'You've got a friend' - Joke Lubberdink (op de rug gezien) wordt toegezondenIn een gezellige ongedwongen sfeer kwamen ruim tweehonderd belang­stellenden Lubberdink de hand schudden. Onder hen oud-collega’s die er een reünie van maakten onder het genot van een hapje en drankje.
Lubberdink: “Alle lieve woorden, herinneringen, het was over­weldigend. Maar zo leuk. Ik heb genoten en wil bij deze graag iedereen bedanken voor de komst.”
Compleet verrast door een spontaan koor van aanwezigen dat haar toezong: You’ve got a friend.

Joke receptie 1Vrienden voor het leven. Lubberdink heeft er vele, die haar dierbaar zijn. De Molen Geertruida Cornelia en het Openlucht­theater zijn er onderdeel van. Zij mogen samen ongeveer 1300 euro verdelen. De opbrengst van gevulde envelopjes als afscheids­cadeau.
Lubberdink: “Hartelijk dank voor alle cadeaus en envelopjes. Mede namens Fysiotherapie Den Oldenhof wens ik iedereen fijne feestdagen en een voor­spoedig en gezond 2020.”
  

Gorssel, 23 december 2019

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail