Benefietavond Stichting Cynthia: nog kaarten verkrijgbaar

Gepost in Nieuws

Onder het motto ‘Gorssel Helpt’ wordt op 18 januari 2020 een benefiet­concert georganiseerd waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de Stichting Cynthia. Diverse bands en artiesten treden belange­loos op voor dit goede doel. De benefietavond moet een spetterende finale worden.

Stamceltransplantatie
Cynthia 2 kleinDe Stichting Cynthia is opgericht om voor de Gorsselse Cynthia Holtkuile, die aan MS lijdt, een stamcel­transplantatie in Mexico mogelijk te maken. Het streefbedrag dat hiervoor nodig is, is inmiddels al behaald, maar het bedrag dat over­blijft zal voor een volgend goed doel gebruikt worden.
‘Gorssel Helpt’ wordt aangestuurd door Leon Salimans in samenwerking met Erik Bötzel en Henk Veenen­daal. 

Benefietavond
Het koor ’Swing Cooperation’ treedt op, Richard Hekkert komt zingen, De Deventer Dweilers geven acte de pré­sence, Yanaika Janssen, Marja Peters, Egbert Stor­mink en meer Gorsselse artiesten betreden het podium. Uit Deventer komt Fernando Manca een lied van Ricardo Cocciante zingen en dat is nog niet alles. Een orkest, gevormd door Ad van Oor­schot, Arnold ter Schegget, Nico van Ries­sen en Henk Veenen­daal, zorgt voor de begeleiding en achtergrond­muziek. De avond wordt gepresenteerd door Erik Bötzel. 

Uitsluitend voorverkoop
De benefietavond vindt plaats op 18 januari 2020 in ’t Trefpunt in Gorssel. Het optreden begint om 20.00 uur en eindigt rond 24.00 uur. Kaarten kosten € 10 en zijn uitsluitend in de voor­verkoop verkrijgbaar bij ‘t Trefpunt, De Hoek, Bechtle in Gorssel, het Hart in Eefde en via deze link.

.


Gorssel, 27 december 2019

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail