Nog plekken vrij bij kinderyoga

Gepost in Nieuws

Carmen Stuitje begint in de week van 6 januari 2020 weer met lessen Kinder­yoga bij de studio van Yoin in ’t Tref­punt in Gorssel. Er zijn nog plekken vrij. Een gratis kennismakings­les is mogelijk.

Kinderyoga
YogaKind kleinKinderyoga bij Carmen Stuitje in de studio van Yoin in GorsselOok (jonge) kinderen ervaren steeds meer stress en druk om te presteren, te winnen en erbij te horen, ze voelen zich vaak onrustig omdat alle prikkels van iPad, televisie en game­computers ook verwerkt moeten worden. Kinder­yoga brengt rust en ontspanning en kan kinderen helpen om met de druk van buitenaf om te gaan. Lichaam en geest worden met elkaar in verbinding gebracht. Het kind leert spelender­wijs yoga­houdingen en oefent ongemerkt een meer bewuste adem­haling, wordt sterker en soepeler in zijn of haar lijf. In spelvorm leert het zich beter te concentreren en te ontspannen. 
Carmen Stuitje: “Kinderyoga is fijn, leuk en uitdagend voor ieder kind”.

Algemeen welbevinden
Carmen: “Door het beoefenen van yoga kan het kind werken aan het zelf­vertrouwen. Er is rust en aandacht en er is geen competitie. Yoga bevordert het zelfbewust­zijn, het concentratie­vermogen en de creativiteit. En yoga zorgt voor een goede houding, een rechte rug, soepele spieren en sterke botten en het is goed voor het algemeen wel­bevinden, gezonde organen en een goede nach­rust”.
Carmen werkt in kleine groepjes met leeftijdgenoten waarin veel ruimte is voor het individu: aan­dacht voor ervaringen, voor verschillen tussen kinderen, eigen inbreng en veilig­heid.

informatie
De lessen vinden plaats in de studio van Yoin in ’t Trefpunt in Gorssel: op woensdag­middag van 15.45 tot 16.40 uur voor 6 t/m 11 jarigen en op donderdag­middag van 15.20 tot 16.00 uur voor peuters en kleuters (met ouders). Privélessen en een gratis kennismakings­les zijn ook mogelijk. De lessen beginnen in de week van 6 januari 2020.
Kijk op www.yoin-ellen.nl voor meer informatie. 


Gorssel, 3 januari 2020

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail