Oliebollenactie V.V. Gorssel weer groot succes

Gepost in Nieuws

Voor het tweede jaar op rij bakte V.V. Gorssel op 31 december 2019 de ‘lekkerste oliebollen van Gorssel’, zodat een traditie geboren lijkt te zijn. Onder leiding van de families Van Proosdij en Wendt werd de actie begin december opgezet. 

3000 oliebollen
Oliebollen kleinHet oliebollenteam: v.l.n.r. Gerdie Wendt, Rick Tinholt, Anita Tuitert, Albert Wichers, Jeroen Wendt, Thomas Wijffels, Klaas van Proosdij. Niet op de foto Erna Wouterse, Marjan Hammers Eva Wijffels en Sabine TegelaarTijdens de voorverkoop waren er al zo’n 3000 oliebollen verkocht door de jeugd­leden. Er waren zelfs prijzen aan gekoppeld voor wie de meeste olie­bollen in zijn eentje verkocht (Tijn Nikkels), als team (JO13) en wie op de meeste adressen had verkocht (Tygo Peppelen­bos). De ‘Oliebol van het jaar’ wissel­bokaal werd gewonnen door Finn van Proosdij. 

Vroeg uit de veren
Om in totaal 4000 oliebollen te bakken moesten de bakkers Jeroen Wendt, Klaas van Proosdij en Thomas Wijffels samen met hun assistenten Rick Tin­holt en Albert Wichers al om 04.00 uur aan de slag. Zes uur later waren alle olie­bollen klaar en werden deze deels door de selectie van V.V. Gorssel rond­gebracht. En net als vorig jaar werd er door V.V. Gorssel getrak­teerd bij De Borkel. Jeugd­spelers en de selectie­spelers deelden daar aan de bewoners honderd olie­bollen uit, die met smaak werden opgegeten. 

Actie geslaagd
Vanaf 11.00 uur konden de oliebollen ook worden opgehaald. Erna Wouterse, Maaike Simic, Anita Tuitert, Sabine Tegelaar, Eva Wijffels, Gerdie Wendt en Marjan Hammers stonden klaar om de olie­bollen te verpakken en uit te geven. Rond de klok van één uur was alles af­gehaald en verkocht, zodat de actie zeer geslaagd genoemd mag worden. 
De voetbalvereniging bedankt iedereen die heeft geholpen of oliebollen heeft gekocht en ziet iedereen volgend jaar graag weer. 

­Volgend jaar weer
De redactie van Gorssel.nl kan uit eigen ervaring melden dat de oliebollen heerlijk waren. Makkelijk te bestellen (digi­taal of aan de deur), thuis­bezorgd en met een Tikkie betaald. Ideaal!
Dus zet alvast in uw agenda dat u op 31 december 2020 uw oliebollen bij V.V. Gorssel koopt.


Gorssel, 4 januari 2020

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail