De Traiteur Gorssel viert 1-jarig jubileum

Gepost in Nieuws

Wat gaat de tijd snel! Op 1 januari 2019 namen Wouter Averdijk en Maud Averdijk-Wezenberg de Gorsselse groente­winkel Wezenberg over van de ouders van Maud. Dat is alweer een jaar geleden en in dat jaar hebben Wouter en Maud veel veranderd aan de uit­straling. Het gehele pand is onder­handen genomen en heeft inmiddels een totaal nieuwe ‘look’. Op de voor­gevel prijkt sinds de overname de nieuwe naam ‘De Traiteur’. 

Maaltijden
TraiteurMeubel klein'Uit eigen keuken'Natuurlijk blijft het een winkel voor groente, fruit en delicates­sen, maar half of geheel bereide maaltijden worden steeds belang­rijker. De keuken maakt dan ook over­uren bij De Traiteur. 
TraiteurwinkelWouter en Maud Averdijk-WezenbergDe hele dag door worden maaltijden bereid. Van pasta’s, wraps, stamp­potten tot een lekkere ‘oma’s gehaktbal’. Dagelijks zijn er minimaal twintig verschillende maal­tijden om uit te kiezen. Maar er zijn ook heerlijke (maaltijd)­salades en er is een groot assortiment verse eigen­gemaakte soepen. 

Groenten ‘op maat’
Graag zelf koken, maar ook voor gemak kiezen? Ook daarvoor heeft De Traiteur alles in huis: vers gesneden, panklare groenten, maar ook ‘groen­ten op maat’. Maud en Wouter: “Een halfje, kwart of zelfs een stukje van onbewerkte producten? Het is allemaal mogelijk”. 

Trots
Maud en Wouter zijn met recht trots op hun ‘Traiteur. Om hun klanten te bedanken voor het vertrouwen en met hen het 1-jarig jubileum te vieren zijn er deze week extra scherpe aanbiedingen.

De Traiteur Gorssel
Hoofdstraat 55
7213 CR Gorssel
Tel. 0575-493575
Website 
Facebook 


Gorssel, 6 januari 2020

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail