Ontspannende yogalessen voor mannen

Gepost in Nieuws

Vanaf 6 januari 2020 wordt er op maandagavond van 19.30 uur tot 20.30 uur yogales voor mannen gegeven bij SH Studio, de yoga­studio van eigenaresse Sandra Hellen­doorn. De ontspannende yogalessen voor mannen worden gegeven door yogadocent Ruurd Pedersen.

Fysieke oefeningen
YogaPedersen kleinYogadocent Ruurd PedersenDe yogalessen zijn in het bijzonder geschikt voor mannen met nek-, schouder- of rug­klachten. In een uur worden de spieren opgewarmd en los­gemaakt in een serie yoga­oefeningen. Tijdens de les wordt geen gebruik gemaakt van klankschalen, meditaties of mantra's. De yoga­les richt zich dus volledig op de fysieke oefe­ningen.

SH Studio
YogaSH kleinLesruimte yogastudio SH in GorsselDe in 2015 opgerichte yogastudio biedt naast yogales voor mannen ook nog acht andere yoga­lessen per week. Naast zeven Hatha yogalessen (voor zowel mannen als vrouwen) is er ook nog een speciale Stoelyoga­les op dinsdag­ochtend. Deze les is geschikt voor ouderen of mensen met blessures, die niet op de grond kunnen zitten of op handen en knieën kunnen steunen. De Hatha yoga­lessen en de Stoel­yogales worden verzorgd door eigenaresse Sandra Hellendoorn.

Opgave en info
Wie zich op wil geven voor één van de yogalessen of meer informatie zoekt, kan contact opnemen met Sandra Hellendoorn door te mailen naar , of te bellen naar 0575-472566. Alle informatie is ook te vinden op de website.

SH Studio
Beukenlaan 37 (hoek Poststraat)
7213DD Gorssel
Website


Gorssel, 7 januari 2020

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail