Een glimlach voor vrouwen met kanker

Gepost in Nieuws

Goede verzorging van jezelf maakt dat je je beter voelt.’ Dit geldt zeker ook als je ziek bent. Daarom organiseert stichting Look Good Feel Better samen met bijna 450 schoonheids­specialisten in februari 2020 voor de vijfde keer de landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’. Vanaf Wereld­kankerdag, 4 februari, geven schoonheids­specialisten door het hele land gratis ontspannings­momenten aan mensen met kanker. Deze actie duurt de hele maand februari. 

Geef een glimlach cadeau 
Glimlach kleinROOS, jouw huidcoach in Gorssel doet mee met de actie 'Geef een glimlach cadeau'In Gorssel doet huidcoach Roos Lagrené van schoonheidssalon ‘ROOS, jouw huidcoach’ aan de actie mee. Roos Lagrené: “Ik doe graag mee met de actie van Look Good Feel Better’. Mensen met kanker worden vaak onzeker door de uiterlijke verande­ringen als gevolg van de behandelingen. Het mooie van dit ontspannings­moment is dat je tijdens de behandeling het vertrouwen ziet groeien. Soms zijn een paar tips al genoeg om ze weer te laten stralen. Dat is precies waarom ik graag meedoe met ‘Geef een glimlach cadeau’.” 

Gratis ontspanningsmoment
In de maand februari geeft Roos vijf vrouwen met kanker een gratis ontspannings­moment. Aanmelden voor deze actie kan eenvoudig via de actiewebsite www.geefeenglimlachcadeau.nl. Roos: “Kent u iemand met kanker? Attendeer hem/haar dan op deze actie en geef een glimlach cadeau!” 

ROOS, jouw huidcoach
Nijverheidsstraat 11, 7213 DA Gorssel
Website


Gorssel, 8 januari 2020

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail