Te huur: Ewoltstede 1

Gepost in Nieuws

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Het actuele aanbod betreft een laagbouwwoning voor 55+’ers aan de Ewoltstede 1.

Laagbouwwoning
Ewoltstede 1 kleinEwoltstede 1, GorsselDe (eind)woning aan de Ewoltstede 1 in Gorssel heeft drie slaap­kamers, waarvan één, en de badkamer, op de begane grond. De minimum­leeftijd is 55 jaar.
De totale huurprijs bedraagt € 548,14 per maand. Op de woning kan gereageerd worden via Woon­­keus Stedendriehoek (directe link). De reactietermijn loopt tot en met 11 januari 2020.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apel­­doorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huur­woning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Steden­driehoek. Het actuele aanbod wordt, in het geval van Gorssel, ook vermeld op de website van IJssel­dal Wonen, maar via de website van Woonkeus schrijft men zich in en kan gedurende een drie­tal dagen op het woning­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woning­aanbod reageren, maar er worden wel verschillende voor­waarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
8 januari 2020

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail