Benefietavond Cynthia gaat niet door; doel bereikt

Gepost in Nieuws

De organisatie van de voor 18 januari a.s. geplande benefietavond ‘Gorssel Helpt’ laat weten dat er in de voor­verkoop onvoldoende kaartjes zijn verkocht om het concert door te laten gaan. Maar het doel is bereikt, want de Stichting Cynthia heeft nu al meer geld verworven dan nodig is voor de medische behandeling van Cynthia Holtkuile.

CynthiaDe avond had een grote finale moeten worden voor de fundraising­actie die al enkele maanden loopt om geld op te halen voor een stamcel­transplantatie in Mexico voor de Gorsselse MS-patiënte Cynthia Holtkuile. Veel artiesten en bands hadden belange­loos hun mede­werking toegezegd.

Maar… het doel waarvoor de avond werd georganiseerd is ruimschoots gehaald. Vanuit Gorssel en omgeving is in korte tijd tot nu toe ruim € 102.000 gedoneerd terwijl het streef­bedrag € 80.000 was. Een resultaat om trots op te zijn.
De organisatoren van Gorssel Helpt, Leon Salimans, Erik Bötzel en Henk Veenendaal, denken dat het snelle financiële succes een nadelig effect op de kaart­verkoop heeft gehad. “Maar het doel is ruim­schoots overtroffen en daar gaat het tenslotte om. En wat te denken van al die artiesten die geheel belangeloos een optreden wilden verzorgen, het was een warme douche. Wij bedanken iedereen voor hun spontane inzet.”

Cynthia is al op 4 januari j.l. naar Mexico vertrokken en daar is zij inmiddels begonnen met de behandeling. Voor haar is nu een spannende periode aangebroken.

Gekochte kaartjes kunnen tot 31 januari 2020 worden ingeleverd bij de voorverkoop­adressen en dan wordt de aankoopprijs terugbetaald. Daarna vloeit het geld in de kas van Stichting Cynthia. Het geld dat na de behandeling van Cynthia overblijft zal voor een volgend goed doel worden gebruikt.
 

 

Gorssel, 9 januari 2020

   

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail