Marke Gorsselse Heide zoekt nieuw bestuurslid

Gepost in Nieuws

De Gorsselse Heide is een van de weinige natte heidegebieden in Nederland, een natuurparel. 
He beheer wordt uitgevoerd door de Stichting Marke Gorsselse Heide, een lokaal initia­tief van inwoners rond de Gorsselse Heide. De Marke Gorsselse Heide doet dat samen met andere lokale vrijwilligers­organisaties, zoals IVN en de Natuurwerkgroep Gorssel, boeren en imkers. Er worden maandelijkse excursies met IVN georganiseerd, er zijn programma’s met scholen in de omgeving en er worden lezingen gehouden. Voor de komende jaren zijn er nog veel meer plannen.

Vacature
GorsselseHeide kleinMarke Gorsselse Heide zoekt een secretaris-penningmeesterDe Marke Gorsselse Heide is op zoek naar een nieuwe secretaris-penningmeester.
De vacaturetekst luidt: “We zoeken een goede en gezellige secretaris-penning­meester. Iemand die enthousiast is, belangstelling heeft voor de Gorsselse Heide, uit de omgeving komt en er plezier in heeft te zorgen dat de administratie en financiële administratie van de Marke goed op orde zijn. Het gezochte bestuurs­lid is iemand die weet wat de taken van een secretaris en penning­meester van een bestuur inhouden en die taken degelijk en positief kritisch uitvoert. Afhankelijk van de beschikbare tijd is er verder alle ruimte om op een andere manier voor de Gorsselse Heide actief te zijn. Het bestuur is een ‘werk­bestuur’, maar vindt het ook prima als de nieuwe bestuurs­lid zich bij de bestuurders­rol en de taken van het secretaris-penningmeesterschap wil houden.” 

Interesse?
Belangstellenden voor de functie van secretaris-penningmeester bij de Marke Gorsselse Heide kunnen vóór 15 februari 2020 een mail sturen naar .
Meer informatie kan ingewonnen worden bij Andrea van Schie, voorzitter, via tel. 06-54352748 en is verder te vinden op www.markegorsselseheide.nl.


Gorssel, 9 januari 2020

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail