Nieuwe lessen bij Studio Yoin

Gepost in Nieuws

Ellen van der Veen geeft in haar Studio Yoin in ’t Trefpunt meerdere soorten Pilates- en Yogalessen Onlangs zijn daar twee nieuwe series bijgekomen waar mieuwe deelnemers zich nog bij aan kunnen sluiten: Fuse en Hatha Yoga.

Ellen 2 november 2015Ellen van der Veen van Studio YoinOp maandagavond om 20 uur is er nieuwe les gestart genaamd Fuse. Ellen: “Het is een les om dansend de dag van vandaag los te laten, gewoon lekker bewegen op muziek en jezelf even helemaal laten gaan.” Fuse is een mix van oefeningen en dans­stijlen waarmee spanning in hoofd en lijf verminderen. Er is aandacht voor rustig rekken en stretchen maar ook je kracht, uithoudings­vermogen en souplesse worden aangesproken. Er wordt met verschillende muziek­stijlen gewerkt; o.a. Latijns-Amerikaans en Afrikaans. Fuse is voor iedereen; je hoeft niet te kunnen dansen om te bewegen! De lessen worden gegeven door Carmen Stuitje.

Op donderdagavond om 19 uur is een nieuwe Hatha Yoga les gestart. Dat is een zachte en rustige yogavorm waarbij traditionele yoga­houdingen en leren mediteren met veel aandacht wordt aangeleerd. Ellen: “Het opnieuw rustig ademen, naar binnen, zorgt voor kalmte en warmte, je hoofd legen en in je lichaam afdalen. Hatha Yoga vergroot je vitaliteit bevordert een diepe ademhaling en zorgt voor een rustige energie.” Deze les wordt gegeven door Nicole en is geschikt voor mensen zonder ervaring met yoga, maar ook voor mensen die het even wat rustig aan moeten of willen doen.
  

 

Gorssel, 10 januari 2020

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail