Nieuwe vacatures bij de Vrijwilligerscentrale

Gepost in Nieuws

De Vrijwilligerscentrale, onderdeel van de Stichting Welzijn Lochem (SWL), bemiddelt tussen organisaties die vaca­tures hebben voor vrijwilli­gers in de gemeente Lochem en vrijwilligers die op zoek zijn naar vrijwilligers­werk. Er zijn vacatures voor vrijwilligers bij opvoed- en gezins­ondersteuning en vrijwilligers die willen helpen bij het organiseren van evenementen in het kader van de bestrijding van kanker.

‘Steuntje in de rug’ 
HomeStart klein'Home-Start' zoekt vrijwilligers voor gezinsondersteuningErvaren en getrainde vrijwilligers van Home-Start bieden gezins­ondersteuning bij alle­daagse, lichte opvoed­vragen bij gezinnen waar het even niet zo goed gaat. Home Start gaat er daarbij vanuit, dat je kinderen kunt helpen door hun ouders te onder­steunen. Als vrijwilliger bied je een luisterend oor, praktische hulp en vriend­schap. Je maakt ouders duidelijk dat het niet ongewoon is dat op­voeden soms moeite kost en benadrukt de plezierige kanten van het gezins­leven. 
Lees hier de volledige vacature

Samenloop voor Hoop
SamenLoop kleinSamenLoop voor Hoop zoekt vrijwilligers voor het organiseren van geldinzameling voor de bestrijding van kankerSamenLoop voor Hoop is een evenement van KWF Kanker­bestrijding voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Samen­Loop voor Hoop voor de gemeente Lochem is op zoek naar mensen die het leuk en belangrijk vinden om samen met anderen een evenement te organi­seren en daarmee een zo groot mogelijke som geld in te zamelen voor de bestrijding van kanker. 
Lees hier de volledige vacature

Reageren
Reageren op deze functies?
Bel dan naar de Stichting Welzijn Lochem via tel. 0573-297000. 
De Vrijwilligerscentrale heeft een inloopspreekuur in Gorssel (let op: gewijzigd) op maandag­ochtend van 09.30-11.30 uur in het kantoor van Stichting Welzijn Lochem in Den Oldenhof, Hoofdstraat 45B, 7213 CR Gorssel. Een afspraak maken voor een ander tijdstip kan ook.


Gorssel, 10 januari 2020

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail