Het Bosrestaurant Joppe is prachtig geworden

Gepost in Nieuws

Bosrest LT 11 01 20 49Heropening van het Bosrestauant door de kinderen van de eigenarenHet is zo ver! 14 maanden na de brand die het vertrouwde Bos­restaurant voor een groot deel verwoestte is de herbouw voltooid. En het is prachtig geworden. Het restaurant straalt een gast­vrije sfeer uit, waarin de warmte van bos en natuur smaak­vol is verweven.

Totale make-over
Bosrest LT 11 01 20 39 Niet alleen de inrichting is vernieuwd. Het restaurant is uitgebreid, de keuken is geheel nieuw en de bar heeft een andere plek gekregen. De brand gaf de eigenaren, Ton en Riska van Til-Oostenenk en Jeroen en Gerdie Wendt-Oostenenk, de mogelijkheid om het restaurant geheel opnieuw naar hun eigen inzichten opnieuw te ontwerpen.

Bosrest LT 5 1 20 3Foto's Louise TietgeOpening
Er is een avond proefgedraaid met alle bouw­lieden als gewaardeerde gasten en 11 januari 2020 vond de heropening plaats in aan­wezigheid van familie, vrienden, mede­werkers en andere genodigden. Er waren toespraken van de eigenaren en hun vier kinderen onthulden een ‘laatste steen’ als aandenken aan de heropening. Ook de werknemers lieten van zich horen, zij boden de eigenaren een fraaie wandtafel aan. De feestelijke middag werd afgesloten met een geanimeerde borrel.

Open Huis
Zondag 12 januari kon iedereen tijdens een drukbezochte Open Huis met eigen ogen aanschouwen hoe mooi het geworden is.

Reserveren
Het Bosrestaurant is vanaf woensdag 15 januari 2020, dagelijks behalve dinsdag, geopend.
Reserveren is aanbevolen; voor de komende tijd zijn reeds meerdere dagen volgeboekt. Reserveren kan ook online via de website (zie link hieronder), dan zijn de beschikbare tijden direct zichtbaar.
 

Het Bosrestaurant Joppe
Joppelaan 100
7215 AE Joppe
Tel 0575-494206
E-mail 
Website

   

 

Redactie Gorssel.nl
12 januari 2020

 

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail