Tekenen of schilderen bij Atelier nr. 15

Gepost in Nieuws

Zin in tekenen of schilderen? Grada Buren begint in februari 2020 een tweede blok lessen in haar ‘Atelier nr. 15’ aan de Ketenbos­weg 17 in Gorssel. 

Inspirerend
Atelier15 2 kleinGrada Buren in haar Atelier No. 15Het atelier aan de Ketenbosweg 17 is een inspirerende ruimte waar cursisten ervaren hoe het is om met nieuwe materialen zoals inkt, houts­kool, krijt en verschillende soorten verf iets moois te maken. Ieder kan op zijn eigen niveau de lessen volgen en er invulling aan geven. 

Grada Buren
Atelier15 1 kleinWerk van cursistenGrada Buren is als uitvoerend kunstenaar opgeleid aan De Nieuwe Academie in Utrecht en Artez in Arnhem, waar ze ook haar eerste­graads docentenopleiding voor beeldende kunst behaalde.
De lessen in Atelier nr. 15 zijn volgens een vaste volgorde opgebouwd. Grada: “Ik geef een korte introductie van een thema, zoals bijvoorbeeld compositie, ruimte­werking, licht en schaduw, perspec­tief of kleur­gebruik. Ik laat bij elk thema ook voorbeelden zien van schilderijen en tekeningen van bekende kunste­naars. Hierdoor ontstaat er een meer verrassende manier van kijken naar het eigen werk. Vervolgens kun je kiezen aan de slag te gaan met gerichte oefen­opdrachten of je werkt aan een zelfgekozen op­dracht. Ik kan namelijk onder­steuning bieden bij een eigen leerdoel”. Met land­schap, portret iets abstracts of illustratie aan de slag? Het kan dus allemaal. De onderwerpen, zegt Grada, zijn vrij. “Het programma blijft op die manier leerzaam voor beginners en gevorderden.” 

Lessen
De lessen tekenen en schilderen voor beginners/gevorderden bestaan uit 15 maandag­avonden (te beginnen op 3 februari 2020) van 19.30 tot 22.00 uur of 15 woensdag­ochtenden (te beginnen op 5 februari 2020) van 09.30 tot 12.00 uur. Een blok van 15 lessen kost € 225,-. 
In de maand januari kun je je nog aanmelden voor een gratis proef­les (graag even aanmelden). 

Aanmelden
Per groep is plaats voor tien cursisten. Graag aanmelden per mail: plaatsing op volgorde binnen­komst.
E-mail: .
Voor vragen tel. 06-14374803. 
Atelier No. 15 bevindt zich aan de Ketenbos­weg 17, 7213 WB, Gorssel.


Gorssel, 13 januari 2020

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail