Cabaretavond in ’t Trefpunt

Gepost in Nieuws

Op zaterdag 7 maart 2020 is er weer een cabaretavond in ’t Trefpunt, deze keer met twee cabaretiers: Arjan Evertz en Floris de Vree. Vooraf serveert het Trefpunt een speciaal menu, een avond­vullend programma dus.

Cabaret Trefpunt2020Arjan Evertz trad ook vorig jaar op in ’t Trefpunt. In zijn voorstelling ‘Mijn WC Eend houdt van bruin brood’ neemt hij de bezoekers mee naar de wereld van een schoon­maker die klem zit in het 9 tot 5 leven en op zoek is naar een uitweg. De show zit vol gortdroge humor, gekke typetjes en meerdere rode draden.

Stand-up comedian Floris de Vree is met zijn 19 jaar een aanstormend talent. Hij speelt de voorstelling ‘Zonder geschiedenis’, waarin hij zijn kijk en mening geeft over allerlei dingen die hem boeien in het leven. Hij gaat helemaal los, zoekt vaak de grens op en zegt alles wat in hem opkomt. Maar niet geheel onbelangrijk: vanuit de wijze woorden van zijn vader corrigeert hij zichzelf ook waar nodig.

Aanvang voorstelling: 20.00 uur 
Entree: € 12,50 inclusief koffie of thee bij aanvang
Entree + cabaretmenu: € 22,50 inclusief koffie of thee (drankjes niet inbegrepen)

Kaarten voor deze voorstelling zijn te koop bij ’t Trefpunt of telefonisch te bestellen via nummer 0575 – 493576 of per email :  

 
Gorssel, 15 januari 2020

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail