Coaching en wandelen gaan prima samen

Gepost in Nieuws

Zaterdag 15 februari 2020 geeft Sander Heesen van Gezondheidscentrum van Bronkhorst een workshop Wandelcoaching. Praten met een coach over dingen die je bezig houden terwijl je wandelt. Het is een prima combinatie volgens de ervaren coach Sander Heesen.

Workshop WandelcoachingSander Heesen licht het doel van de workshop toe: "Terwijl je wandelt heb je het over de kwesties die je bezig houden. Door dit lopend te doen, kom je ook mentaal makkelijker in beweging. Tijdens deze workshop kun je ervaren wat wandel­coaching is en of het iets voor je is. Wandel­coaching kan zinnig zijn, bijvoor­beeld wanneer je je afvraagt of je nog op het goede spoor zit bij de dingen die je doet, wanneer je vastloopt op het werk, of wanneer je behoefte hebt aan meer rust en ruimte.” 

Sander is een door de ST!R gekwalificeerde coach met ervaring in zowel het bedrijfsleven als daarbuiten. Hij is gespecialiseerd in coaching in de buitenlucht en erg enthousiast over de meerwaarde daarvan. Om anderen hiermee kennis te laten maken is er nu dus de workshop.

De workshop is van 9.30 tot 11.00 uur en kost € 20,- per persoon. Er is plek voor 6 tot 8 deelnemers. Het vertrekpunt is de parkeerplaats bij de Zessprong (restaurant De Zevensprong, Dortherdijk 6) in Joppe. Aanmelden kan per email naar of telefonisch op 0575-494588.
 

 

Gorssel, 16 januari 2020

  

   

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail