Nog plaats bij 'Over de Schreef'

Gepost in Nieuws

Lia Nijman is schrijver, docent creatieve ontwikkeling en creatief (loopbaan)­coach en woont sinds kort in het buiten­gebied tussen Joppe en Gorssel. Een voormalige vee­schuur bij haar woning wordt verbouwd tot atelier en onderwijs­ruimte.
Schrijfcursus 1 kleinBij de schrijfcursus van Lia Nijman zijn nog enkele plekken vrijDaarin moet op termijn de Creatieve Academie Nederland vorm krijgen, waar work­shops en cursussen worden gegeven op het gebied van creatieve ont­wikkeling, natuur­onderwijs, duurzaam leven en gezondheid. Dat is allemaal nog niet zover, maar inmiddels is Lia begonnen met het geven van een schrijf­cursus onder de titel ‘Over de Schreef’. 

Informatie
‘Over de schreef’ is bedoeld voor iedereen die zijn/haar schrijf­talenten wil onderzoeken en verder wil ont­wikkelen. De cursus wordt gegeven op tien maandag­middagen van 13.30 tot 15.20 uur, te beginnen op 3 februari 2020. Voor deze cursus zijn nog een paar plekken vrij. Dezelfde cursus kan ook gevolgd worden vanaf 5 maart 2020 op tien donderdag­ochtenden van 09.30 tot 11.20 uur. Ook daarvoor kunt u zich al aanmelden. 
Het adres is Dortherdijk 12 in Joppe. Opgave: Lia Nijman, tel. 06-44424253 of via de web­site (zie onder).


Gorssel, 16 januari 2020

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail