Perspresentatie voorkeursvarianten accommodaties

Gepost in Nieuws

Zoals bekend werkt de Werkgroep GA! aan een toekomst­bestendig plan voor alle Gorsselse accommodaties en voor­zieningen. Het eindrapport van het door TwynstraGudde uitgevoerde onder­zoek is sinds enkele maanden beschikbaar en met de gemeente besproken. 

Drie varianten
AcccovariatiesKL kleinUit de in het rapport van TwynstraGudde genoemde varianten (hier afgebeeld) zijn drie voorkeursvarianten gekozenNaar nu blijkt is aan de hand van de resultaten van het rapport gekozen voor drie voorkeurs­varianten. Gorssel zal echter nog even moeten wachten op informatie over de voorgestelde drie varianten, want werkgroep en college houden op maandag 20 januari 2020 eerst een pers­bijeenkomst voor belangstellende media in het gemeente­­huis van Lochem. 

Informatieavonden
Het informeren van de inwoners van Gorssel gebeurt in februari, tijdens informatie­avonden waarvoor een persoonlijke uitnodiging wordt gestuurd. Pas dan wordt het dorp in detail op de hoogte gebracht van de uitkomsten van het onderzoek voor het behoud van accommo­daties, voor­zieningen en onder­wijs in Gorssel en kunnen vragen worden gesteld over de drie voorkeurs­varianten. 
De speciale website Gorsselse Accommodaties, een gezamenlijk initiatief van gemeente, verenigingen, organisaties en de Dorpsraad Gorssel geeft, behalve de in het rapport voorgestelde varianten en achtergrond­artikelen, nog geen uitsluitsel over de drie overgebleven voorkeurs­varianten.
Zodra een na de persbijeenkomst verstrekt pers­bericht in het bezit is van Gorssel.nl volgt hier nadere informatie.


Redactie Gorssel.nl
19 januari 2020

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail