Te huur: Elfuursweg 28

Gepost in Nieuws

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huur­sector aan. Het actuele aanbod betreft een eengezins­woning aan de Elfuursweg 28. Er geldt voorrang voor dorp­binding.

Eengezinswoning
Elfuursweg 28 kleinElfuursweg 28, GorsselDe eengezinswoning aan de Elfuursweg 28 in Gorsel heeft drie slaap­kamers. De totale huurprijs bedraagt € 530,49 per maand. Er kan gereageerd worden via Woonkeus Steden­driehoek (directe link). De reactietermijn loopt tot en met 26 januari 2020. Inwoners van Gorssel hebben voorrang bij toe­wijzing.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huur­woning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woon­keus Steden­driehoek. Het actuele aanbod wordt, in het geval van Gorssel, ook vermeld op de website van IJssel­dal Wonen, maar via de website van Woonkeus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woning­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woning­aanbod reageren, maar er worden wel verschillende voor­waarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
23 januari 2020

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail