Netwerkborrel en trainingen Vrijwilligersacademie

Gepost in Nieuws

De Vrijwilligersacademie, onderdeel van Stichting Welzijn Lochem, biedt gratis trainingen aan voor vrijwilli­gers in de gemeente Lochem. De academie is bedoeld voor iedereen die zich wel eens vrijwillig inzet in de gemeente Lochem. Ook in Gorssel vinden in het voorjaar van 2020 trainingen plaats.

Netwerkborrel
Vrijwilligers2020 kleinCursusprogramma voorjaar 2020 Vrijwilligersacademie
Klik voor een vergroting
De Vrijwilligerscentrale begint het cursusjaar 2020 met een ‘Gastvrij 2020’ borrel op 5 februari. ‘Iedereen kan in de gemeente Lochem meedoen. Illusie of werkelijk­heid? We gaan met elkaar in gesprek over kansen en dilemma’s als het gaat over meedoen voor iedereen. Met een gast­spreker, praattafels en een borrel’. Gastspreker is Manja Bedner.
De borrel vindt plaats op 5 februari 2020 van 19.15 tot 21.30 uur in De Brink in Gorssel. 

Meditatietraining
In maart en april 2020 wordt een meditatie­workshop gegeven op vier woensdag­middagen. Je maakt kennis met meditatie en leert een aantal technieken zelf­standig toe te passen. De meditatie­workshop wordt gegeven door Elly en Jan-Anton Volbeda, meditatie­leraren met een ruime ervaring in het begeleiden van meditatie­groepen. De workshops vinden plaats op de woensdag­middagen 11/3, 18/3, 25/3 en 1/4 van 13.30 tot en met 15.30 uur in ’t Trefpunt in Gorssel.

Gezond beeldschermgebruik
We brengen samen steeds meer tijd door achter een beeldscherm, wat doet dit met je lijf, ogen en gezond­heid? Evelien van Dort en Marga van Outheusden geven feiten en tips op woensdag 8 april 2020 van 19.30 tot 21.00 uur in een nog nader te bepalen locatie in Gorssel.

Informatie
Opgeven voor een cursus of de ‘Gastvrij 2020 borrel’ kan via:  vrijwilligersacademie@welzijnlochem.
Kijk voor het volledige cursusaanbod en actuele informatie op de website van de Vrijwilligersacademie.


Gorssel, 24 januari 2020

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail