Te huur: Ruiterweg 33

Gepost in Nieuws

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huu­rsector aan. Het actuele aanbod betreft een laagbouw­woning aan de Ruiterweg 33.

Laagbouwwoning
Ruiterweg 33 kleinRuiterweg 33, GorsselDe kleine laagbouwwoning aan de Ruiterweg 33 in Gorssel heeft een slaapkamer en bad­kamer op de begane grond en een slaap­kamer op de verdieping. De woning heeft een vaste berging en een kleine tuin. De totale huur­prijs bedraagt € 502,27 per maand. Er is geen leeftijds­grens.
Op de woning kan gereageerd worden via Woonkeus Stedendriehoek (directe link). De reactietermijn loopt tot en met 2 februari 2020.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samen­werking van de woning­stichtingen in de gemeenten Apel­doorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huur­woning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Steden­driehoek. Het actuele aanbod wordt, in het geval van Gorssel, ook vermeld op de website van IJssel­dal Wonen, maar via de website van Woonkeus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woning­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woning­aanbod reageren, maar er worden wel verschillende voor­waarden gehanteerd.


Redactie  Gorssel.nl
30 januari 2020

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail