Nieuwe exposities in Galerie Stijl

Gepost in Nieuws

In Galerie Stijl in Eefde zijn van 5 maart tot 20 april 2020 nieuwe exposities te bezichtigen met werk van Beatrice van der Meer, Gerard van der Horst en Carl Möller.

Gerard van der HorstGerard van der HorstBeatrice van der Meer exposeert panelen en objecten van kunststof. Licht, kleur en ritme, vormen de basis voor haar werk. O.a. plexiglas, waar het licht doorheen valt, zorgt ervoor dat de kunst­werken een sprankelend effect krijgen.
Carl MollerStaal 36Carl MollerGerard van der Horst maakt tekeningen in inkt en gouache waarin ontwerp en uitvoering even belangrijk zijn. Hij werkt in series hoewel elke tekening een zelfstandig moment is met de pijl als beeld­element die beweging en transformatie teweeg brengt. Hij ontwikkelt een eigen beeldtaal die betekenissen uit, bij voorbeeld, spiritualiteit, architectuur en eigentijdse muziek, in zich op kan nemen.
Carl Möller maakt beelden van staal. Hij is architect met een passie voor werken met staal als een vrije vorm van expressie.

Opening
De opening van de nieuwe expositie vindt plaats op zondag 8 maart om 15.00 uur. De kunstenaars zijn dan aanwezig en zullen hun werk toelichten. Bezoekers zijn dan van harte welkom.
Voorbezichtiging is mogelijk vanaf donderdag 5 maart. 

Over de galerie
Galerie Stijl is gespecialiseerd in abstracte kunst van diverse kunstenaars met een voorkeur voor geometrisch werk. Galerie Stijl is in 1989 in Arnhem gestart, is in 2017 verhuisd naar Eefde en eind september 2018 na een verbouwing weer heropend. Naast bovengenoemde exposities is in het Museumpaviljoen kunst te zien van ruim 30 kunstenaars. In de Beeldengalerij en -tuin zijn doorlopend beelden van diverse kunstenaars te zien.

Tijdens de Kunstroute Lochem met Pasen is Galerie Stijl geopend van 11.00 tot 18.00 uur.

De galerie is gevestigd aan de Zutphense­weg 132 in Eefde, in het gebouw net over het spoor waar tot 2017 galerie BGO132 was gevestigd. 
Galerie Stijl is geopend van donderdag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Toegang bedraagt € 6,50, maar tijdens de opening is de toegang gratis.

     

 
Gorssel, 1 maart 2020 

   

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail