Voorjaarsrommelmarkt kerk Gorssel

Gepost in Nieuws

Op zaterdag 18 april 2020 is er weer een grote rommelmarkt in en bij de protestan­tse kerk in Gorssel. Buiten staan dan meer dan twintig kramen met een grote variëteit aan artikelen en ook in de kerk­zaal staan goederen te koop. In bij­gebouw De Brink worden boeken verkocht en is gelegen­heid voor het nuttigen van koffie, thee en fris met versnaperingen. Gerrit Nijkamp zorgt met piano­spel voor een aangename sfeer.

Te koop
RommelmarktKerknw kleinVoor de voorjaarsrommelmarkt bij de kerk in Gorssel op 18 april 2020 kunnen nog goederen worden ingebrachtEr zullen weer veel artikelen te koop zijn, zoals boeken, postzegels, cd’s en oude grammofoon­­platen, speel­goed en kinder­boeken, huis­houdelijke artikelen, hand­werken, tassen en koffers, elektrische artikelen en ijzer­­waren, meubels en lampen, schilderijen en lijsten van schilde­rijen, bloemen en planten voor de tuin en nog veel meer. 

Inbreng goederen
Hebt u voor anderen nog goed bruikbare spullen en wilt u die wel kwijt, bel dan voor het maken van een af­spraak over het brengen of halen met Jo Willems (0575-492006) in Gorssel of met Ab Preuter (0575-492983) in Epse. Ook is het mogelijk met hen af­spraken te maken over het leeg­halen van een woning bij verhuizing of overlijden.

Informatie
De rommelmark is op 18 april 2020 van 10.00 tot 13.00 uur bij de protestantse kerk, Hoofd­straat 27 in Gorssel. De opbrengst van de voorjaarsmarkt is bestemd voor het onder­houd van de kerken in Gorssel en in Epse.


Gorssel, 4 maart 2020

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail