Energiecafé Gorssel (afgelast)

Gepost in Nieuws

Vanwege het coronavirus heeft de gemeente besloten de energiecafés later in het jaar te organiseren.
Oorspronkelijk bericht:

Het College van B&W van Lochem nodigt inwoners uit voor Energiecafés in de verschi­llende kernen. Inwoners van Gorssel hebben inmiddels een persoonlijke uitnodi­ging ontvangen voor 8 april 2020. 

Duurzaamheid 
De Energiecafés zijn bedoeld om inwoners te informeren en vragen te beantwoorden op het gebied van klimaat­verandering en de overgang naar schone energie, energie­besparing, windmolens, zonne­panelen, van het gas af gaan of elek­trisch rijden.

Talkshow
Logo Energiecafe 730 kopie 2 kleinEnergiecafé op 8 april 2020 in de kerk in GorsselHet Energiecafé bestaat uit een talkshow en een ‘Energieplein’. De talk­show heeft de sfeer van het televisieprogramma De Wereld Draait Door met gasten aan tafel: mensen uit de buurt, (ervarings)­deskundigen en gemeente. De verschillende dorpsraden en Energie­coöperatie Lochem­Energie werken mee aan de Energie­cafés.

Energieplein
Na de talkshow is iedereen welkom op het Energieplein om in gesprek te gaan met onder meer Henk van Zeijts, wet­houder duur­zaamheid. Op het Energieplein is ook informatie beschik­baar over energiebesparing en het zelf opwekken van energie.

Informatie
Het Gorsselse Energiecafé vindt plaats op woensdag 8 april 2020 in de kerk in Gorssel en duurt van 19.30 tot 22.00 uur.
Aanmelden kan hier of telefonisch via 0573-289222.


Redactie Gorssel.nl
6 maart 2020

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail