Swing Cooperation stelt jubileumconcert uit

Gepost in Nieuws

Popkoor Swing Cooperation uit Gorssel ziet zich genoodzaakt de jubileumconcerten die gepland stonden voor 29 maart uit te stellen. Hoewel de voorbereiding van de concerten zich al in een ver gevorderd stadium bevond, heeft het bestuur van het koor toch besloten de organisatie on hold te zetten. Reden hiervoor is dat de financiële reserves van het popkoor te klein zijn om als buffer te dienen voor het concert. Met andere woorden: het bestuur vindt dat je geen geld uit kunt geven wat je niet hebt.

Swing Cooperation 1Het popkoor ziet zich geconfronteerd met een terug­lopend aantal leden­ waardoor de inkomsten afnemen terwijl de vaste uitgaven gelijk blijven. Ruim een jaar geleden maakte het koor nog een nieuwe enthousiaste herstart met een talent­volle jonge dirigent, Tim van Dorst.

Kom meezingen
Hoe jammer zou het zijn als het popkoor voor Gorssel verloren zou gaan! Swing Cooperation roept dan ook alle inwoners van Gorssel en wijde omgeving op om te over­wegen lid te worden van het prachtige koor. Geïnteresseerden mogen uiteraard eerst een aantal keer vrijblijvend meedoen met repetities om te kijken of het koor wat voor ze is. Swing Cooperation repeteert elke donderdag­avond van 20.00 tot 22.00 uur in ’t Trefpunt in Gorssel. Opgeven voor een repetitie kan per email aan:  

Niet zingen, maar het koor wel steunen kan ook. Iedereen kan vanaf € 10,- ‘vriend’ worden van Swing Cooperation.
 

 

Gorssel, 6 maart 2020

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail