Cabaretavond in Trefpunt een succes

Gepost in Nieuws

Eerst een uitstekende en gezellige maaltijd en daarna een avondje cabaret? En dat voor een vriende­lijke prijs? Op zaterdag­avond 7 maart 2020 kon dat in ’t Trefpunt in Gorssel. En het was een succes. 

Driegangen maaltijd
Arjan Evertz kleinArjan Evertz trad op in 't Trefpunt in GorsselVoorafgaand aan het cabaret lieten zo’n veertig personen zich een driegangen­menu goed smaken, waarna het de taak was van twee cabaretiers om hun toeschouwers te vermaken. En daar slaagden zij uitstekend in. 

‘WC Eend’
Het spits werd afgebeten door Arjan Evertz met zijn voorstelling ‘Mijn WC Eend houdt van Bruin Brood’. Een schoon­maker komt op de meest onwaarschijn­lijke plaatsen in het gebouw waar hij zijn taak moet uitoefenen; hij zoekt een uitweg maar blijft uit­eindelijk klem zitten. Vreemde typetjes passeren de revue, maar Arjan deelt ook herinneringen aan zijn school­jeugd met het publiek. Hij stemt zo af en toe zelfs tot nadenken. 

‘Zonder geschiedenis’
Na de pauze volgde een optreden van Floris de Vree. Dit 19-jarige talent speelt met zijn toe­hoorders, betrekt hen bij de voorstelling en wist zelfs te improvi­seren over de corona­crisis. Af en toe wat onbesuisd, maar zijn voorstelling ‘Zonder Geschiedenis’ vormde een leuke af­sluiting van dit Gorsselse cabaret­avondje. 

Serie
't Trefunt wil van deze cabaret­avonden een serie te maken. Meerdere avonden per jaar aan cabaret en stand-up talent de gelegen­heid geven om ervaring op te doen en aan hun voor­stellingen te ‘schaven’. Houd dus de agenda van ’t Trefpunt (en natuurlijk op Gorssel.nl) in de gaten!


Gorssel, 9 maart 2020

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail