SamenLoop voor Hoop Lochem (info-avond 25/3 afgelast)

Gepost in Nieuws

SamenLoop voor Hoop is een wandelestafette voor KWF Kankerbestrijding, op diverse plaatsen in Neder­land. Het is een evenement speciaal voor iedereen die - direct of indirect - met kanker te maken heeft gekregen. Gedurende een 24 uur durende wandel­estafette staan de deelnemers samen stil bij kanker en wordt het leven gevierd. Tijdens de loop zijn er verschillende ceremonies, muziek­optredens en acties van deelnemers die op een bijzondere wijze geld inzamelen voor kanker­onderzoek. Gedurende de wandelestafette lopen deel­nemers in teams die elkaar aflossen. 

SamenLoop in de gemeente Lochem
SamenLoopLogo kleinOok in de gemeente Lochem vindt een SamenLoop voor Hoop plaats, op 11 en 12 juli 2020. Vrijwilligers uit verschil­lende kernen organiseren het evenement.
De Samenloop voor Hoop begint op zaterdag 11 juli om 14.00 uur met de openings­ceremonie en eindigt met de slot­ceremonie op zondag 12 juli om 14.00 uur. Op zaterdag 11 juli om 23.00 uur vindt een kaarsen­ceremonie plaats, waarbij iedereen even stil staat bij dier­baren die met de ziekte te maken hebben of over­leden zijn.
SamenloopPoster kleinEr doen elf teams mee met in totaal 124 deelnemers. Start en finish zijn bij ‘Adventure Eefde’ aan de Elzer­dijk in Eefde.

Informatieavond in Gorssel (afgelast)
Op 25 maart 2020 is in Gorssel een informatieavond voor SamenLoop voor Hoop. De avond is bedoeld voor team­captains, mensen die erover denken om zich als team in te schrijven of andere belang­stellenden. De bijeenkomst vindt plaats in de kantine van VV Gorssel, Markeweg 10 in Gorssel.
De avond begint om 19.30 uur, maar iedereen is vanaf 19.00 welkom.
In de aanloopperiode naar SamenLoop voor Hoop Lochem 2020 vinden nog meer informatie­avonden plaats: op 14 april, 7 mei, 3 juni en 1 juli.

Meer informatie
Meer informatie is te vinden op:
www.samenloopvoorhoop.nl/lochem.
Voor vragen is een mailadres beschikbaar:
.


Gorssel, 11 maart 2020
(Info over afgelasting toegevoegd 13 maart 2020)

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail