On-line yogales van SH Studio

Gepost in Nieuws

In verband met het coronavirus is SH Studio van Sandra Hellendoorn aan de Beukenlaan in Gorssel gesloten. Maar de yogalessen gaan online gewoon door. Voor iedereen die yogales volgde biedt SH Studio de rest van de maand maart gratis online yogalessen aan.

Online Hatha Yoga
shstudioSH Studio aan de Beukenlaan (hoek Poststraat) in GorsselDe yogalessen zijn in het bijzonder geschikt voor beginners en mensen die yoga willen gebruiken om spannings­klachten in de nek, schouders, en/of rug op te lossen. De lessen duren 1 uur en behelzen yoga­houdingen (asanas) en soms een adem­halings­oefening. Er wordt dus geen gebruik gemaakt van mantra’s, klankschalen etc.
Ook mensen met blessures of andere fysieke klachten kunnen gebruikmaken van de lessen. Vooraf­gaand aan de eerste les is er dan eerst telefonisch overleg met de yoga­docente zodat ze advies kan geven.

Live Yogales
Om een gevoel van verbinding te bewaren worden de yogalessen online live gegeven op de reguliere lestijden. Op de website van SH Studio (zie link hieronder) is docente Sandra Hellendoorn 15 minuten voor aanvang van de les live aanwezig. Ook na de les is er nog tijd om vragen te stellen.
Na afloop wordt iedere les automatisch op de website geplaatst zodat de lessen onbeperkt herhaald kunnen worden.

Lesrooster en aanmelden
De live yogalessen worden gegeven op de volgende dagen:
dinsdag 10:00 - 11:00 uur (Stoelyoga)
woensdag 10:00 - 11:00 uur (Hatha Yoga)
donderdag 19:30 - 20:30 uur (Hatha Yoga)
vrijdag 10:00 - 11:00 uur (Hatha Yoga)
zaterdag 10:00 - 11:00 uur (Hatha Yoga)

Aanmelden voor de gratis proeflessen in de maand maart kan door een mail te sturen naar of te bellen met de studio op 0575-472566. Wanneer je in april verder wilt met de yogalessen dan zijn de kosten voor het online lidmaatschap € 26,- per maand. Hiermee kan onbeperkt yogalessen gevolgd worden.
 

 

Gorssel, 23 maart 2020

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail