Bijeenkomsten kerken Gorssel/Epse afgelast tot 1 juni

Gepost in Nieuws

KerkzaalGorssel kleinKerkzaal Gorssel blijft leeg tot 1 juni 2020Naar aanleiding van de recent aangescherpte maatregelen van de overheid in verband met de corona­crisis heeft de kerkenraad van de Protestantse Gemeente Gorssel/Epse besloten om alle interne en externe bijeen­komsten en activiteiten in De Brink en in de kerkgebouwen in Gorssel en Epse tot 1 juni 2020 te laten ver­vallen. Ook de reguliere zondagse vieringen gaan dus in ieder geval tot en met 1 juni niet door. Er is over­wogen om een gedeelte van de kerk op afgesproken momenten open te stellen voor individuele bezoekers die daar behoefte aan hebben. In het belang van de volks­gezondheid is echter besloten dit niet te doen.
Sinds kort kunnen de kerkdiensten wel online gevolgd worden, op zondag om 10.00 uur recht­streeks of op een later tijdstip. De online kerk­diensten voor de maand april, inclusief de vieringen rond Pasen zijn inmiddels voor­bereid. Meekijken, direct of op een later tijdstip, is heel gemakkelijk:
ga naar www.kerkdienstgemist.nl en kies Gorssel als kerk. Voor de maand mei volgt later verdere informatie.
Ook het luiden van de klokken op woensdagavond van 19.00 tot en met 19.15 uur wordt voort­gezet, in ieder geval tot en met 1 april 2020 (zie www.klokkenvanhoop.nl).
Voor actuele informatie en ander nieuws wordt verwezen naar de (vernieuwde) website van de Protestante Gemeente Epse/Gorssel: www.pg-gorsselepse.nl.


Gorssel, 25 maart 2020

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail