Coronajournaal: deel uw ervaringen met Gorssel.nl

Gepost in Nieuws

In ieder huis zijn de gevolgen van het coronavirus merkbaar. Wat is de impact daarvan voor u, voor uw bedrijf, voor de mensen in Gorssel. Volgende week start Gorssel.nl met een coronajournaal, waar mensen en bedrijven uit Gorssel hun ervaringen, initiatieven, bijzonderheden en vermaak i.v.m. corona kunnen melden.

coronajournaalHoe gaat het met mensen, thuis en met hun werk? Kunnen ondernemers het nog bol­werken en hoe vinding­rijk zijn zij met alternatieven om hun klanten te bereiken? Loopt vrijwilligers­werk nog wel door? Kunnen zorg­verleners en mantel­zorgers de stress nog wel aan? Hoe worden mensen bereikt die geen bezoek mogen ontvangen?

Mensen waar de redactie Gorssel.nl eerder contact mee hebben gehad zullen gebeld worden om te horen hoe het gaat. Maar iedereen kan zijn verhaal kwijt. Heeft u als ondernemer, winkelier, mantel­zorger, zorg­verlener, vrijwilliger, of gewoon als Gorsselnaar iets te vertellen dat met de coronacrisis te maken heeft: schrijf het ons. Heeft u al iets op website of Facebook staan, dan kunt u ook een link daarvan sturen.

Ons mailadres:
Of bel met Jan de Haan: 06- 36181975
  

Redactie Gorssel.nl
26 maart 2020

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail