Wijziging programma Openluchttheater Gorssel

Gepost in Nieuws

Ook het Gorsselse Openluchttheater is in verband met de coronacrisis genood­zaakt in ieder geval de eerste twee voor­stellingen niet te laten doorgaan. Dat zijn het ‘OLT-vrij’ concert, ter gelegenheid van 75 jaar vrij­heid, zou plaatsvinden rondom Bevrijdings­dag op 3 mei en vervolgens zou op 14 juni het eerste Openlucht­spel opgevoerd worden: een bijzondere theater­voorstelling met vele spelers uit Gorssel en direct omliggende dorpen.
OLT kleinErg jammer, want dat waren juist twee op­tredens met de inzet van veel plaatselijke artiesten en muzi­kanten. De organisatie gaat proberen om beide voorstellingen opnieuw te programmeren in het seizoen 2021.

Eerste concert nu op 27 juni
Met het vervallen van de optredens op 3 mei en 14 juni zal het eerste concert – vooralsnog - plaats­vinden op 27 juni 2020. Dan treden The Claptunes op met songs van Eric Clap­ton. Voorzitter Bob Kempink: “Een geweldige en boeiende cover­band, met de fantastische gitarist Stef Woestenenk”.

Informatie over het onverhoopt ook niet doorgaan van dit concert of over verdere wijzigingen van het programma is te vinden op de website van het Openluchttheater Gorssel:
www.openluchttheatergorssel.nl


Gorssel, 27 maart 2020

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail