Wie wil er optreden in de tuin van De Borkel?

Gepost in Nieuws

Het lijkt de medewerkers van Team Activiteiten & Welzijn van De Borkel erg leuk als muzikan­ten in deze corona­tijden een optreden in de tuin van De Borkel zouden willen ver­zorgen. Immers, de deuren van De Borkel zitten op slot en ook de vrij­willigers kunnen niet meer helpen bij activi­teiten. 
Het programma-aanbod voor de bewoners is dus erg teruggelopen. Op de afdelingen met een eigen huis­kamer worden kleinschalige activiteiten gedaan en het lukt nog om voor de andere bewoners een aan­gepast programma te verzorgen. Geheugen­training, bingo en samen zingen breken toch de dag.

‘Met alles blij’
BorkelTuin kleinWie wil er optreden in de tuin van De Borkel?En er wordt ‘van buiten’ heel veel gedaan. In de tuin zijn veel ‘bloemen’ geplant, een heel vrolijk gezicht en daar is De Borkel de creatieve makers dank­baar voor. Ook zijn de bewoners onlangs verwend met een prachtige bos bloemen, aangeboden door de ‘Vrienden van De Borkel’. De VV Gorssel is langs geweest met heel veel bloemen voor de tuin, maar ook met heerlijke plak­ken chocola. Twee maal per week organiseren fysio­therapeuten van De Boer & De Jonge en Den Oldenhof bewegings­oefeningen in de tuin. 
Dit wordt allemaal erg gewaar­deerd.
Maar een muzikaal optreden in de tuin zou helemaal het einde zijn! Versterkt is fijn, iedere keer op een andere plek is voor alle bewoners prettig. De Borkel is met alles blij. 

Wie daar een bijdrage aan wil leveren kan contact opnemen met Wilma van Gerrevink (Activiteiten en Welzijn), tel. 06-12970642 of


Gorssel, 31 maart 2020

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail