Bestel compost en potgrond bij De Harmonie

Gepost in Nieuws

Ieder nadeel heeft zijn voordeel: nu we allemaal min of meer aan huis gekluisterd zijn, is het onderhouden van de tuin voor velen een (extra) aangename activiteit. En dan is een aardige voorraad compost en potgrond heel prettig! Die kunt u bestellen bij De Harmonie.

compostDoor de coronacrisis heeft De Harmonie de huis-aan-huis actie in Eefde helaas moeten annuleren, maar mensen kunnen wel compost en/of potgrond bestellen. De voorraad was immers al wel ingekocht en geleverd bij Gerrit Boschloo. Hij is bereid om de zakken bij u aan de voordeur te brengen als u via het mailadres bestelt en van te voren het bedrag overmaakt op de rekening van De Harmonie IBAN: NL87 RABO 0322 3591 71. Dit aanbod geldt ook voor de mensen uit Gorssel e.o. die nog wat kunnen gebruiken. Makkelijk toch?
Er komen mooie lente­dagen aan dus grijp uw kans en steun de Harmonie.

De compost en potgrond kosten € 5,- per zak en bij afname van 10 stuks krijgt u er eentje gratis. Dit jaar zijn er ook weer koemest­korrels in het assortiment. De prijs hiervan bedraagt €17,00.
Met de opbrengst van deze actie zorgt u ervoor dat er nóg meer muziek gemaakt kan worden en De Harmonie een gezonde vereniging blijft.


Gorssel, 3 april 2020 

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail