Tienersoos via Instagram

Gepost in Nieuws

Iedere vrijdagavond is er Tienersoos in Gorssel, Epse, Eefde, Harfsen en Laren. Helaas kan dat in deze tijd even niet en Stichting Welzijn Lochem die de bijeenkomsten organiseert kwam met een prachtig alternatief: Via Instagram wordt met de kinderen contact gehouden en is er wekelijks een challenge die de kinderen uitvoeren.

Melkmeisje TienersoosDe winnende foto: Rona Logtenberg uit Gorssel als het melkmeisje van VermeerAan de tienersoos doen bijna alle leerlingen van groep 8 mee en SWL verwelkomt iedere week ongeveer 150 tieners. Tot voor kort dan. Nu wordt op vrijdagavond een challenge online gezet waar de kinderen een week de tijd voor krijgen om die uit te voeren en een week later, vrijdags om 19.00 uur, wordt de winnaar bekend gemaakt. De eerste opdracht was: verkleed jezelf als de melkmeid of -jongen van het beroemde schilderij van Vermeer en maak een foto. Degene met de beste, leukste, mafste, coolste uitvoering van de opdracht krijgt een cadeau­bon.

Aan de eerste challenge hebben al veel kinderen meegedaan en het leverde veel super leuke foto’s op. Rona Logtenberg uit Gorssel was de winnaar met een prachtige foto die veel gelijkenis toont met het schilderij van Vermeer.
De volgende challenge staat al weer op het programma: De WC-rol-challenge.

Iedereen met een Instagram account kan de challenges volgen op de accounts: tienersoosgorssel, tienersooslaren, tienersoosepseharfsen, tienersooseefde
Anderen kunnen meekijken via Facebook: www.facebook.com/tienerwerklochem 

 
Gorssel, 3 april 2020

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail