’t Sfeerhuis Gorssel doet zijn naam eer aan

Gepost in Nieuws

Woensdag 1 juli ging de droom van Marjon Weijenberg-Regenspurg in vervulling: ze opende haar eigen decoratie/woonwinkel 't Sfeerhuis Gorssel. De winkel ligt fraai aan de Hoofdstraat met als buren Swits en René Vos en met uitzicht op het terras van Loetje. Gorssel.nl ging erheen voor een gesprekje en foto’s.

Geboren Gorsselse
Sfeerhuis1 7 20 LT 5Woonkamersfeer in 't SfeerhuisMarjon is een geboren en getogen Gorsselse. Ze heeft een opleiding bloem­schikken gedaan en gewerkt als secretaresse. Later woonde ze op verschillende plekken: Warns­veld, Eefde en zelfs kort met haar gezin in Frankrijk om uiteindelijk weer terug te keren naar Gorssel. Door die vele verhuizingen, de bijbehorende klussen en het inrichten is Marjon verslingerd geraakt aan het speuren naar leuke interieurartikelen. Marjon kan enorm genieten van stylen, klussen en fröbelen, zoals ze zelf vertelt. Nu kan ze hier haar professie van maken.

Winkel in woonkamersfeer
Sfeerhuis1 7 20 LT 6Marjon Weijenberg voor haar nieuwe winkelIn deze ‘gezellige woon­kamer’ vind je artikelen als wind­lichten, kaarsen, kussens, sier­dekens, schapen­vachten, maar ook leuke, verrassende en betaal­bare cadeautjes.
In samen­werking met Willem Bokkinga, eigenaar van Bokkinga Tuinwerk en vriend van Marjon en haar man, staan er buiten artikelen als (tuin)planten en open­haardhout, zodat Gorssel nog wat sfeervoller en gezelliger wordt, zo hoopt men. Een plek waar Gorsselnaren graag vertoeven.
De afgelopen weken is Marjon druk bezig geweest om alles spic en span te krijgen en de winkel leuk ingericht te krijgen. Vandaag is het af. Het mag er zijn. Het is er gezellig en zelfs aan een kinder­speelhoek is gedacht, zodat de ouders lekker rustig rond kunnen struinen.

Voor elk wat wils
Sfeerhuis1 7 20 LT 8Of je nu een leuke woon­accessoire zoekt of een kleinig­heidje voor jezelf of vriend(in) snuffel eens rond in ’t Sfeerhuis, je doet vast ideeën op en de koffie staat klaar.

 

’t Sfeerhuis Gorssel
Hoofdstraat 35
7213 CP Gorssel
Tel. 0575 700514
Openingstijden:
Woensdag en vrijdag 9.00 - 18.00 uur
Dinsdag en donderdag 14.00 - 18.00 uur
Zaterdag 9.30 – 17.30 uur
Zondag vooralsnog gesloten. Er is de intentie om ook op zondag open te gaan.
 

 
Redactie Gorssel.nl
1 juli 2020

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail